Wij zijn er voor u

De medewerkers van Remerij werken klantgericht en oplossingsgericht. Of u ons nu benadert met een tekening van een exotisch onderdeel, een standaard specificatie, een adviesvraag of u legt een kapot onderdeel op tafel, de specialisten van Remerij hebben op al uw wensen snel een antwoord.

Van tekening of model 

Remerij levert onderdelen, die op maat voor u geproduceerd worden. Vrijwel elk onderdeel kan volgens tekening of model gedraaid of gefreesd worden. Voor het vervaardigen van tandwielen en andere componenten van mechanische aandrijvingen, werkt Remerij nauw samen met het gerenommeerde Duitse bedrijf Zahnradfabrik Heinrich Höner GmbH & Co. Het resultaat hiervan zijn onderdelen met een zeer hoge graad van precisie en uitstekende kwaliteit.

Expertise op lokatie 

De gezonde nieuwsgierigheid van Remerij is de basis voor een enorme praktische expertise. Ook bij vraagstukken die erg gecompliceerd zijn, vinden we vrijwel altijd het juiste antwoord. We kunnen hiertoe een beroep doen op de kennis en ervaring van een uitgebreid netwerk van technische specialisten. Ook een expertise op locatie door een of meer gespecialiseerde technici, is binnen een paar dagen geregeld.

Levering binnen een paar uur

Remerij B.V. werkt volgens een eigen methode; stipt, nauwkeurig en op basis van een goede interne organisatie. Het lukt dan ook vrijwel altijd om de gevraagde producten op de afgesproken tijd te leveren. 

In spoedgevallen -als een productielijn dreigt stil te vallen of er op een andere manier grote schade kan ontstaan- leveren we op de kortst haalbare termijn, desnoods met behulp van taxi's en helikopters. In een dergelijke situatie zijn we voor onze vaste klanten natuurlijk ook ‘s nachts te bereiken.

Nieuwsgierig? 

Als gespecialiseerde handelsonderneming zijn we in staat een oplossing te bieden voor iedere vraag op ons vakgebied. Nee verkopen doen we niet. Remerij is een -nieuwsgierig- bedrijf met een enthousiast team, dat graag voor elkaar en met elkaar werkt.

We weten vrijwel altijd onder welke condities en met welke resultaten onze producten toegepast worden. En omdat we doorvragen, kunnen we vaak bijdragen tot een betere en/of goedkopere oplossing.
 

 
 

New eMMergy 17 oktober 2018

De organisatie van New eMMergy d.d. 17 oktober 2018 is in volle gang.En ook dit jaar is Remerij weer betrokken bij de organisatie van alweer het vierde congres van New eMMergy. Het congres wordt gehouden in het Atlas Theater in Emmen.

Bekijk alle berichten

Remerij op Twitter

Remerij is ook sociaal