Remerij Oilfield Professionals

It’s all about competence!

Bent u een professional in de industrie- en oliesector of bent u op zoek naar een professional in deze branche? Dan bent u bij Remerij Oilfield Professionals aan het juiste adres!
 
Via het online platform (www.remerijoilfieldprofessionals.com) worden professionals gekoppeld aan opdrachtgevers, zowel voor tijdelijke klussen als voor langere termijn.
 
De samenwerking kan op verschillende manieren tot stand worden gebracht, zoals:
  • Detachering
  • Inhuur met mogelijkheid tot overname
  • ZZP inhuur
In de database van het platform vindt u professionals op diverse vakgebieden in de industrie- en oliesector. Maar ook de professional kan hier terecht om vacatures te vinden. Door middel van registratie op het platform, heeft u toegang tot een overzicht van alle beschikbare professionals en/of alle beschikbare functies. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Elke klus is anders! Vandaar dat Remerij Oilfield Professionals een offerte op maat maakt.  
 
Detachering
Remerij Oilfield Professionals heeft een database met diverse professionals én met diverse vacatures. De professional kan ingehuurd worden voor de door de opdrachtgever gewenste periode. Ook kan de professional via het platform reageren op de aangeboden functies. Remerij Oilfield Professionals heeft de arbeidsovereenkomst en alle bijhorende zaken geregeld voor de professional en maakt met de opdrachtgever afspraken over de inhuur condities.
 
Inhuur met mogelijkheid tot overname
De opdrachtgever kan er voor kiezen de ingehuurde professional na een periode van inhuur in dienst te nemen.
 
ZZP inhuur
Er zijn steeds meer professionals die als zelfstandige aan de slag gaan. Een professional kan er voor kiezen om als ZZP-er door Remerij Oilfield Professionals in contact te komen met diverse opdrachtgevers.  
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een op maat gemaakte offerte te ontvangen. 

 

New eMMergy 17 oktober 2018

De organisatie van New eMMergy d.d. 17 oktober 2018 is in volle gang.En ook dit jaar is Remerij weer betrokken bij de organisatie van alweer het vierde congres van New eMMergy. Het congres wordt gehouden in het Atlas Theater in Emmen.

Bekijk alle berichten

Remerij op Twitter

Remerij is ook sociaal