Remerij

Remerij is dé technische specialist van Nederland met betrekking tot de toelevering van diensten en producten aan de industrie- en oliesector. Wij ondersteunen onze klanten door het leveren van producten en onderdelen op het gebied van onderhoud, reparatie, revisie en hulpmiddelen. Het is ons doel om het productieproces van onze klanten maximaal te ondersteunen zodat onze klanten zorgeloos kunnen produceren.

Total Equipment Care 

Het product of halffabrikaat dat u levert aan uw klant, komt voor een belangrijk deel tot stand door de inzet van uw machinepark en gereedschappen. Het is voor de voortgang van uw proces dus belangrijk dat uw machinepark optimaal functioneert en dat uw gereedschappen altijd ter beschikking staan. Remerij is een specialist op het gebied van technische productiemiddelen. Het is ons doel om uw fabricageproces met betrekking tot de deze technische middelen maximaal te ondersteunen.

Wij kunnen u ondersteunen door het leveren van producten en onderdelen op het gebied van onderhoud, reparatie, revisie en hulpmiddelen.  Maar ook door het verlenen van technisch advies over het verbeteren van onderhoudsgevoelige productietechnieken en gebruikte materialen.

Als uitgangspunt voor onze dienstverlening zijn wij gericht op het snel oplossen van uw probleem zodat uw proces ononderbroken kan doordraaien.  

Meer dan veertig jaar Remerij 

Remerij is al sinds 1975 actief op de markt van onderhoud, reparatie en revisie. Vanuit de hoofdvestiging in Emmen wordt een groot aantal klanten bediend. Maar ook bezit Remerij "in company" dependances waar de volledige voorraadbeheersing van de klant wordt uitgevoerd door Remerij medewerkers.

De specialisatiegebieden binnen de onderhoud, reparatie en revisie, waar Remerij in ruim 40 jaren een uitmuntende expertise in heeft opgebouwd zijn:

  • Lineairtechniek
  • Apparatenbouw
  • Installatietechniek
  • Procestechniek
  • Bouw
  • Machinebouw
  • Motortechniek
  • Pomptechniek
  • Pneumatische installatietechniek
  • Hydraulische installatietechniek

Het totaalpakket aan diensten en producten gericht op het optimaal laten functioneren van uw productie- of fabricageproces, verstaan wij onder total equipment care.

New eMMergy 17 oktober 2018

De organisatie van New eMMergy d.d. 17 oktober 2018 is in volle gang.En ook dit jaar is Remerij weer betrokken bij de organisatie van alweer het vierde congres van New eMMergy. Het congres wordt gehouden in het Atlas Theater in Emmen.

Bekijk alle berichten

Remerij op Twitter

Remerij is ook sociaal