Remerij behaalt opnieuw certificaat OHSAS 18001 en MODE II

« Terug naar het nieuws overzicht 07-07-2016
Remerij Mechanical Parts & Maintenance voldoet bij de laatste audit opnieuw aan de eisen van de certificering OHSAS 18001 en MODE II. Een resultaat waar we erg blij mee zijn!

Het testsysteem van Remerij is specifiek gericht op productcertificering. Hierbij wordt een strenge specifieke bedrijfsrichtlijn van de Bureau Veritas Marine divisie aangehouden: de Role Note NR320, beter bekend als de MODE II norm.

Remerij is in bezit van deze MODE II norm en mag hiermee autonoom de Oilfield Equipment certificatie uitvoeren onder supervisie van Bureau Veritas.

Naast het MODE II certificaat bezit Remerij ook het OHSAS 18001 certificaat. Hiermee voldoet de organisatie van Remerij aan de wettelijke ARBO normen en aan de strenge veiligheidsnormen die binnen de oliesector gehanteerd worden. Bureau Veritas is een onafhankelijke certificatie instelling, die zich vooral richt op de beoordeling van managementsystemen en bedrijfsprocessen in relatie tot specifieke normen.

New eMMergy 17 oktober 2018

De organisatie van New eMMergy d.d. 17 oktober 2018 is in volle gang.En ook dit jaar is Remerij weer betrokken bij de organisatie van alweer het vierde congres van New eMMergy. Het congres wordt gehouden in het Atlas Theater in Emmen.

Bekijk alle berichten

Remerij op Twitter

Remerij is ook sociaal