OSHAS 18001

« Terug naar het nieuws overzicht 12-06-2013OHSAS 18001

Remerij Mechanical Parts & Maintenance is actief in de toelevering van onderdelen en halffabricaten aan de procesindustrie en de olie- en gas industrie.
 
Binnen de processen van Remerij vinden risicovolle activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld het onder hoge druk testen van oilfield equipment.
 
Remerij hecht grote waarde aan een structureel en veilige procesgang. Dit is de reden dat Remerij een managementsysteem heeft vergelijkbaar met ISO 9001:2008. Zo wordt de klant effectief bediend en is de foutkans nihil.
 
Een veilige procesgang binnen Remerij wordt gewaarborgd doordat Remerij nauwgezet voldoet aan de OHSAS 18001 normen.
 
De OHSAS 18001 is een internationaal erkende norm m.b.t. de structurele handhaving van gezondheid, veiligheid en arbeidsomstandigheden.
 
Remerij voldoet aan deze norm waarbij er grote zorg besteed wordt aan een goed ARBO beleid, de opleiding van ons personeel en het uitsluiten van risico’s.
 
Door de diverse trainingen en opleidingen1 zijn de Remerij medewerkers door onze klanten in te zetten op nagenoeg alle productie- en offshore locaties.
 
 
1 Onze medewerkers zijn o.a. VCA, Nogepa 0,5A, H2S, NEN 3140 gecertificeerd

New eMMergy 17 oktober 2018

De organisatie van New eMMergy d.d. 17 oktober 2018 is in volle gang.En ook dit jaar is Remerij weer betrokken bij de organisatie van alweer het vierde congres van New eMMergy. Het congres wordt gehouden in het Atlas Theater in Emmen.

Bekijk alle berichten

Remerij op Twitter

Remerij is ook sociaal