New eMMergy 2017

« Terug naar het nieuws overzicht 23-02-2017

New eMMergy Oil & Gas congres 2017

Woensdag 17 mei a.s. wordt voor de derde keer het New eMMergy Oil & Gas congres georganiseerd in het Hamsphire Hotel in Emmen. Het thema is: "Vernieuwen of .....".

De wereld voor olie- en gas (toeleverings)bedrijven veradnert in hoog tempo. De oliemarkten trekken weer iets aan door de OPEC-afspraken. En tegelijkertijd produceren Amerikaanse bedrijven veel meer olie, mede onder invloed van het nieuwe 'presidentiële' beleid. Dat zet de olieprijs gelijk weer onder druk. Hoe verhoudt zich dit op de wereldmarkt? 

De vraag naar duurzame energie wordt steeds groter; is investeren in geothermie of waterstof infrastructuur een optie? En kunnen we de huidige on- en offshore infrastructuur gebruiken voor productie of opslag van die nieuwe energie? Die vragen en meer worden behandeld door topsprekers op het derde New eMMergy congres op woensdag 17 mei a.s. 

Remerij is ook dit jaar weer nauw betrokken bij de organisatie van het congres. Wilt u meer informatie, neem dan een kijkje op de website van New eMMergy: www. new-emmergy.nl. 

New eMMergy 17 oktober 2018

De organisatie van New eMMergy d.d. 17 oktober 2018 is in volle gang.En ook dit jaar is Remerij weer betrokken bij de organisatie van alweer het vierde congres van New eMMergy. Het congres wordt gehouden in het Atlas Theater in Emmen.

Bekijk alle berichten

Remerij op Twitter

Remerij is ook sociaal