Diensten

Remerij biedt diverse ondersteunende diensten voor de maak industrie en olie industrie.

Stock management

Voor de ondernemer die echt werk wil maken van zijn onderhoudsbeheer, biedt Remerij de mogelijkheid om het gehele voorraad management over te nemen. Dit kan door voorraadbeheer vanuit de eigen Remerij magazijnen, of voorraadbeheer vanuit de klantvestiging. Zelfs continue uitbesteding van het uitgiftebeheer aan Remerij medewerkers behoort tot de opties.
 

Technisch MRO advies

Remerij heeft werktuigbouwkundige specialisten in dienst die graag met u meedenken over onderhoudsgevoelige machines of processen. Onze specialisten hebben een brede ervaring op het gebied van onderdeel- en materiaalkeuze die ons in staat stelt u te bedienen met de juiste adviezen, of het nu een kleine vraag betreft of een volledige onderhoudsscan binnen uw organisatie.


Onderhoud, reparatie en keuring

Remerij voert voor diverse klanten het periodiek preventief onderhoud van het machinepark uit. Ook is Remerij goed uitgerust om spoedreparaties uit te voeren. Daarbij heeft Remerij de bevoegdheid om uw elektrische apparaten en gereedschappen te keuren aan de NEN3140 normen.


Equipment testing & certificering

Remerij is door Bureau Veritas erkend als test laboratorium voor Oilfield Equipment. Remerij kan o.a. hoge druk testen uitvoeren en ook de productcertificering uitvoeren.  


On-line certificaatbeheer

Remerij heeft een web based software applicatie ontwikkelt waarmee talloze klanten hun eigen certificaten beheren. De klant is hiermee in staat om "real time" over de certificaten te beschikken, waar ook ter wereld.


 

New eMMergy 17 oktober 2018

De organisatie van New eMMergy d.d. 17 oktober 2018 is in volle gang.En ook dit jaar is Remerij weer betrokken bij de organisatie van alweer het vierde congres van New eMMergy. Het congres wordt gehouden in het Atlas Theater in Emmen.

Bekijk alle berichten

Remerij op Twitter

Remerij is ook sociaal