Wij zijn....

Remerij Mechanical Parts & Maintenance bestaat uit drie onderdelen:

Remerij Industrial Supplies

Vanuit onze vestiging in Emmen ondersteunen wij al sinds 1975 onze klanten met het leveren van de gewenste specifieke industriële onderdelen en diverse technische ondersteunende diensten, zoals:

  
 - MRO supply
 - Machine supply
 - Stock management

 

Remerij Oilfield Services

Remerij levert materiële ondersteuning aan de olie- en petrochemische industrie. Dit door equipment te leveren, te testen, te repareren, te certificeren onder auspiciën van Bureau Veritas.

 - Equipment testing
 - Equipment sales & rental
 - Equipment management
 

 

Remerij Oilfield Professionals

Remerij Oilfield Professionals is een online platform waar bedrijven in de industrie- en oliesector gekoppeld kunnen worden aan professionals uit de industrie- en oliesector. Zowel opdrachtgevers als professionals melden zich aan op het platform en kunnen zoeken naar een geschikte werknemer of werkgever. Zo kan een opdrachtgever voor tijdelijke klussen de juiste persoon vinden, maar ook voor een langere termijn.

 De samenwerking kan op verschillende manieren tot stand worden gebracht, zoals:
 - Detachering
 - Inhuur met mogelijkheid tot overname
 - ZZP inhuur


Daarnaast heeft Remerij samen met Wagenborg Foxdrill in januari 2015 de joint venture WFR Oilfield Services B.V. opgericht. WFR is een service- en dienstverlenend bedrijf gespecialiseerd in de olie-, gas- en geotermische industrie.


Remerij Oilfield Services zoekt een Maintenance Technician

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de olie- en gas industrie en heb jij sterke affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk alle berichten

Remerij op Twitter

Remerij is ook sociaal